Updates:
Will turned 25 years old in 2 months. 21/5/2016 , 3.22pm
21 June 2011   12:53am



Menjejakkan kaki kembali di bumi Muadzam tepat jam 8:45pm tadi. Empat hari dekat kL rasa macam sekejap sangat. Dah la tue, masa hari Jumaat boleh pulak aku konfius nak naik tren mana daripada Pwtc tue nak menghala ke kLcc. HAHA. Bajet macam dah setahun je tak balik.

Sampai je dekat Ilmiah, Angah dah kol suruh turun padang. Training futsal katanya. Well, semua position aku cuba. Masa jadi striker sempatlah sumbatkan satu gol. Muahaha *bangga lebih .
Baru je lepas mandi manda nie. Fresh gila badan. After this minum hot choclate kejap, confirm saya akan tidur dengan selena lena nya. Yeyeyy ! Lama sangat dah tak dapat tidur yang berkualiti. Kalau ye pun dapat lena, aku mesti mimpi yang bukan bukan. Okeyy , nak tidur. Jomm kita minum dulu :)


Finally, selepas sebulan mengidam :D

*Fard muka tak mandi . haha :D


*Anyway, masa balik haritu dapat present. Coklat cadbury besarrrr punya. Tapi tertinggal dekat rumah, dalam fridge :( nasib dah makan sikit. Thanks to Anis Farahana Madali, adik kepada Anis Farizawati Madali dan adik ipar kepada Ain Fatihah. Muahaha. Thanks. Anda memang sweet like sugar :D


"Begitu beratnya ku lepas dirimu
Sebut namaku jika kaurindukan aku
Aku akan datang"


2 comments:

ғαяαн нαиιƨ said...

lol , sedapnyaaa coklat ! ^^ malam tadi makan , terus jadi hyper xD

efie said...

haha siot ko an. jangan nak hbiskan. aku sepak jpg