Updates:
Will turned 25 years old in 2 months. 21/5/2016 , 3.22pm
1st september 2011 / 3 Syawal 1432H      5:18pm




Salam syawal yang ke-3 . Baru je selesai kenduri merangkap hari keluarga di sini, Muar tadi. Memang kenduri nie diadakan pada 3 syawal setiap tahun. Boleh dikatakan acara wajib la. Bila berkumpul ramai ramai nie baru aku tahu aku ada family yang besar. Kalau berselisih muka pun confirm tak kenal. 


Bulan Ramadhan tahan perut, sampai je syawal melantak habis habisan. Memang terbaik dari ladang bila pagi pagi bangun sebab terkena cirit birit and lepas tue muntah muntah.Dan dan lah lepas tue demam panas. Nak kumpul duit raya pun tak senang sebab pergi rumah orang pun boleh lentok. Haha *macam budak budak pun ada. Tapi lepas makan ubat dan letak cool fever dekat dahi malam semalam terus sihat. Nasib tak lama. *Haish aku tak suka demam.


Susah cinta nie kan. Complicated cinta nie kan. Bila bahagia semuanya indah. Tapi bila derita, hambik kau. Makan tak lalu, nak mati bagai lah. Haha pelik kan ? Cinta tak kesampaian. Thats why aku allergic dengan cinta. Penat dah dengan permainan dunia nie. Apa guna bersama bila kepercayaan dah tak wujud kan ? Sekelumit pun rasa percaya aku dah tak ada dengan ayat ayat manis nie. Rasa geli and loya ada la kot. 


Tak kisah lah nak enjoy masa muda ke ape ke, aku malas dah. Aku cuma inginkan rasa kasih dan ikatan yang kekal ke akhir hayat. And till then, lets stay away from love :)


Selamat hari raya :)



2 comments:

safi_annas said...

^_^..skali lg cinta?..hehe..btw, suke ayat lets stay away from love...ya, cinta sebenarnya langsung tak ada nilai if rasa hormat dan percaya dah tak ada kan..so, its ok to be alone and wait 4 the true love..

efie said...

haha betul betul betul :D