Updates:
Will turned 25 years old in 2 months. 21/5/2016 , 3.22pm
27th August 2011      4:48pm



Bila dah balik rumah nie, tak sempat langsung nak update blog atau online facebook lama lama. Ada je benda nak buat kan. Malam lepak, siang lepak jugak bukak puasa dengan member member. Apa , ingat orang single keje melepet dekat rumah je ke ? takde makna. Haha well one true friend is much more better than a thousand sweetalker girlfie. Thanks to my single tittle, aku kenal lebih ramai orang. Sampai bukak puasa dengan family nie pun baru sekali. Means hari nie kira dua kali lah sebab my abah dah balik, for sure tak boleh nak keluar.


Sumpah happy bila dah balik rumah nie. Hilang segala homesick aku, just perut mengidam nie je tak dapat nak layan lagi. Pizza, Big apple, Indulgence *aww, yang nie yang paling tak tahan , and banyak lagi la. Tak senonoh perut aku nie kan ? Kerja nak mencekik je. haha :D


Takpe takpe, buat sementara nie jom lah kita mencekik kuih raya dulu. Gila penuh almari tue dengan kuih raya. Okeyy bukan kuih tunjuk yea, kuih buat sendiri tau. Air tangan original Ibu saya, confirm sedap sehingga menjilat bekas kuih tue. Haha :D Ada kuih tart nenas, chipsmore, cornflakes madu and ape tah lagi, aku tak sempat nak menyelongkar lagi almari tue. 

Well tak ada apa dah nak diperkatakan. Mungkin esok atau lusa dah nak balik kampung, Muar and then Melaka. Dah lama aku tak balik. Best best boleh kumpul duit raya. Yeyy *tak sedar diri dah tua kan :P


Akhir kata dari saya, Salam Lebaran dan selamat menyambut hari raya Aidilfitri, Jemput lah datang rumah pada siapa yang kenal tue :)






4 comments:

dakmikez-selemun said...

slamat hari rayaaa

efie potter said...

selamat hari raya juga :)

ZhEt said...

eka shah! nak kuih cornflakes madu tau mekaseh :D

efie potter said...

amboii order haa. haha takde hal lahh :)